Gezondheidszorg Ingrediënten Annona Muricata / Graviola Fruit Powder

Prodcut-naam: Graviola fruitpoeder
Latijnse naam: Annona muricata Linn.
Specificatie: Spried gedroogd poeder
Uiterlijk: roze fijn poeder
Merknaam: LS-Herb
Testmethode: TLC

 • Beschrijving
 • Verpakking
 • Gezondheidszorg Ingrediënten Annona Muricata / Graviola Fruit Powder

  XI 'AN LESEN BIOTECHNOLOGY CO., LTD. is gespecialiseerd in de tien jaar van plantenextracten en exporthandel, om klanten te voorzien van hoge kwaliteit, biologische, natuurlijke, goede prijs van verschillende plantenextracten, groenten en fruit poeder, evenals cosmetica, chemische grondstoffen.

  Graviola, ook bekend als zuurzak, (Annona muricata of guanabana) is een 100% natuurlijke aanvulling van het Puerto Ricaanse bos, gewonnen uit de graviola-boom ("Annona muricata" of zuurzak).

  Studies aan verschillende universiteiten in de Verenigde Staten hebben de uiterst krachtige component acetogeninen ontdekt, die 10.000 keer krachtiger is dan chemotherapeutische geneesmiddelen "adriamycine" bij het vertragen van de groei van kankercellen. Veel van de chemicaliën in de bladeren van de Graviola dragen bij aan celregeneratie en voorkomen de verslechtering van patiënten met degeneratieve ziekten. Graviola-extract verbetert het spijsverteringsstelsel om assimilatie van voedingsstoffen te bevorderen. Het anti-mutante effect werd gevonden (celbeschadigend) bij kankerpatiënten en / of groei. Het Graviola-extract werkt als een antibioticum tegen kankercellen en stopt de ontwikkeling van enzymen voor de groei van deze cellen.


  Prodcut-naam: Graviola fruitpoeder

  Latijnse naam: Annona muricata Linn.

  Specificatie: Spried gedroogd poeder

  Uiterlijk: roze fijn poeder

  Maaswijdte: 80 Mesh

  Gebruikt onderdeel: Fruit

  Rang: Voedsel en farmaceutisch

  Merknaam: LS-Herb

  Testmethode: TLC  

  Graviola fruit Powder.jpg

  Functies van Graviola Fruit Powder:

  1. Behoud schoonheid en blijf jong; Het hebben van extreem rijke voeding, extreem hoge hoeveelheid warmte, kan meirong verhogen, energie aanvullen, schoon bloed, de gezonde botten, voorkomen van scheurbuik sterk, immuniteit verbeteren, kanker. Sinds de oudheid genoemd classy tonic, hoge voedingswaarde.

  2. Bouwmaterialen voor sterke botten; Vul de milt en maag; Recht op ontgifting; Dood de insecten. Behandelde steenpuisten; Intestinale parasitaire ziekte.

  3. Versterkt immuniteit; extra kracht, schoon bloed, sterke botten gezond en voorkomen scheurbuik, verbeteren de immuniteit, voorkomen kanker. Sinds de oudheid, bekend als de bovenste tonic, hoge voedingswaarde.

  Toepassing van Graviola Fruit Powder:

  1. Farmaceutisch als capsules of pillen;

  2. Functioneel voedsel als capsules of pillen;

  3. In water oplosbare dranken;

  4. Gezondheidsproducten als capsules of pillen.

 • Onder 5KG

  Aluminiumfolie zak binnen, karton buiten

  Boven 6 ~ 25KG

  Binnenzijde dubbel afgedichte PP-zakken, buiten viltrommel

  Drum Volume

  25 kg drum: 37 cm * 37 cm * 51 cm

  10 KG Drum: 30 cm * 30 cm * 40 cm

  Volume van het karton

  Karton van 1 kg: 200 mm * 200 mm * 260 mm

  5kg karton: 250 mm * 330 mm * 270 mm

  Opmerking

  We kunnen pakken als uw eisen, en OEM & ODM welkom.

Hot Tags: Graviola fruitpoeder, China fabrieksleverancier, hoge kwaliteit, hoge zuiverheid, beste verkoop, uitstekende prijs, graviola fruitpoeder, graviola-extract, zuurzak extract poeder, annona muricata fruitpoeder, guanabana extract
Verwante producten

Onderzoek