Natural Good Taste Lemon Fruit Powder

Natural Good Taste Lemon Fruit Powder

Prodcut-naam: Lemon Powder
Latijnse naam: Citrus Li mon (L) Burm
Specificatie: Spray gedroogd poeder
Uiterlijk: wit poeder
Merknaam: LS-Herb
Testmethode: TLC

 • Beschrijving
 • Verpakking
 • Natural Good Taste Lemon Fruit Powder

  Het citroenfruit poeder heeft een heerlijk sterke citroensmaak en kan met voedingsstoffen van puur sap citroen geconcentreerd sap vervangen, gemakkelijk bewaren en vervoeren, zo veel toegepast in voedsel en drank, of toepasbaar voor de antioxidant en kleurbescherming gestabiliseerd in vers verwerking van bevroren voedsel en zeevruchten.

  Gezondheidsvoordelen van citroen zijn te danken aan veel voedende elementen zoals vitamine C, vitamine B, fosfor, eiwitten en koolhydraten die er in voorkomen. Citroen is een vrucht die flavonoïde bevat, een samenstelling die antioxiderende en anti-kanker eigenschappen bevat. Het helpt om diabetes, obstipatie, hoge bloeddruk, huidverzorging, koorts, haarverzorging, tandheelkundige zorg, indigestie en vele andere gezondheidsproblemen te voorkomen. Het kan ook worden gebruikt voor het gezichtsmasker .


  Prodcut Name: Lemon Powder
  Latijnse naam: Citrus Li mon (L) Burm

  Gebruikt onderdeel: Fruit

  Testmethode: TLC

  Uiterlijk: wit poeder
  Maaswijdte: 80 Mesh
  Rang: Voedsel en farmaceutisch
  Merknaam: LS-Herb

  Lemon Powder.jpgLemon Powder.jpg

  Functies van Lemon Fruit Powder :

  1. Toegepast op voedselgebied, wordt het toegevoegd aan soorten drank, alcoholische drank, en voedsel als functionele additief voor levensmiddelen.
  2. Toegepast op het gebied van gezondheidsproducten wordt het op grote schaal toegevoegd aan verschillende soorten gezondheidsproducten om chronische ziekten of verlichting van symptoom van climacterisch syndroom te voorkomen.
  3. Toegepast op cosmetica gebied, wordt het op grote schaal toegevoegd in de cosmetica met de functie van het vertragen van veroudering en verdichting van de huid, waardoor de huid veel soepel en delicaat.
  4. Bezitten van oestrogeen effect en verlichting symptoom van climacterisch syndroom.

  Toepassingen van Lemon Fruit Powder :

  1. Het kan als grondstof worden gebruikt om in wijn, vruchtensap, brood, cake, koekjes, snoep en ander voedsel toe te voegen;

  2. Het kan worden gebruikt als levensmiddelenadditieven, niet alleen om de kleur, geur en smaak te verbeteren, maar ook om de voedingswaarde van voedingsmiddelen te verbeteren;

  3. Het kan worden gebruikt als grondstof voor herverwerking, de specifieke producten bevatten medicinale ingrediënten, via de biochemische route kunnen we gewenste waardevolle bijproducten krijgen.


 • Onder 5KG

  Aluminiumfolie zak binnen, karton buiten

  Boven 6 ~ 25KG

  Binnenzijde dubbel afgedichte PP-zakken, buiten viltrommel

  Drum Volume

  25 kg drum: 37 cm * 37 cm * 51 cm

  10 KG Drum: 30 cm * 30 cm * 40 cm

  Volume van het karton

  Karton van 1 kg: 200 mm * 200 mm * 260 mm

  5kg karton: 250 mm * 330 mm * 270 mm

  Opmerking

  We kunnen pakken als uw eisen, en OEM & ODM welkom.

Verwante producten

Onderzoek