Instant zwarte theepoeder

Prodcut-naam: Black Tea Powder
Latijnse naam: Camellia sinensis O. Ktze.
Specificatie: Instant poeder
Uiterlijk: donkerbruin tot zwart poeder
Merknaam: LS-Herb
Testmethode: HPLC / UV

 • Beschrijving
 • Verpakking
 • Instant zwarte theepoeder

  X I ' AN LESEN BIOTECHNOLOGY CO., LTD. is gespecialiseerd in de tien jaar van plantenextracten en exporthandel, om klanten te voorzien van hoge kwaliteit, biologische, natuurlijke, goede prijs van verschillende plantenextracten, groenten en fruit poeder, evenals cosmetica, chemische grondstoffen.

  Zwarte thee is de meest populaire thee ter wereld. Het is de thee die het meest wordt gebruikt bij het maken van ijsthee en Engelse thee. Tijdens het fermentatieproces vormde zwarte thee meer actieve ingrediënten en theaflavines. Ze bevatten grote hoeveelheden vitamine C, samen met calcium, kalium, magnesium, ijzer, zink, natrium, koper, mangaan en fluoride. Ze bevatten ook meer antioxidanten dan groene thee en zijn antiviraal, antispasmodisch en antiallergisch. Naast al deze gezondheidsvoordelen zijn zwarte theeën ook minder samentrekkend en hebben ze een mildere smaak dan groene of zwarte thee. Perfect om de hele dag door te drinken, en ook geschikt voor alle leeftijden.


  Prodcut-naam: Black Tea Powder

  Latijnse naam: Camellia sinensis O. Ktze.

  Specificatie: Instant poeder

  Uiterlijk: donkerbruin tot zwart poeder
  Maaswijdte: 80 Mesh
  Gebruikt onderdeel: Leaf
  Rang: Voedsel en farmaceutisch
  Merknaam: LS-Herb
  Testmethode: TLC


  Black tea powder (4).jpg


  Black tea powder (6).jpg


  Black tea powder (5).jpg  Functies van Black Tea Powder:

  1. De cafeïne in zwarte thee om de hersenschors, het exciterende zenuwcentrum, te stimuleren om het effect van vermoeidheid weg te nemen. Het ook op het vasculaire systeem en hartstimulantia om bloedcirculatie te versnellen, metabolisme te bevorderen.

  2. Verhoogde renale bloeddoorstroming, remming van tubulaire reabsorptie van water, geleid tot verhoogde urineproductie, is gunstig om het lichaam te ontdoen van melkzuur en andere gevaarlijke stoffen, gemakkelijk oedeem veroorzaakt door hartaandoeningen of nefritis.

  3. Polyfenolen hebben een ontstekingsremmend effect; kan zware metalen en alkaloïden en neerslagafbraak opnemen; met anti-cariës, maagvertering, anti-aging, bloedsuiker, bloeddruk, bloedvet, anti-kanker, anti-straling effect.

 • Onder 5KG

  Aluminiumfolie zak binnen, karton buiten

  Boven 6 ~ 25KG

  Binnenzijde dubbel afgedichte PP-zakken, buiten viltrommel

  Drum Volume

  25 kg drum: 37 cm * 37 cm * 51 cm

  10 KG Drum: 30 cm * 30 cm * 40 cm

  Volume van het karton

  Karton van 1 kg: 200 mm * 200 mm * 260 mm

  5kg karton: 250 mm * 330 mm * 270 mm

  Opmerking

  We kunnen pakken als uw eisen, en OEM & ODM welkom.

Hot Tags: Black Tea Powder, China fabrieksleverancier, hoge kwaliteit, hoge zuiverheid, de best verkopende, uitstekende prijs, zwarte theepoeder, instant zwarte theepoeder, instant zwarte thee extractpoeder
Verwante producten

Onderzoek