Natuurlijk vetarm cacaopoeder

Prodcut-naam: Cocoa Powder
Latijnse naam: /
Specificatie: poeder
Uiterlijk: donkerbruin tot zwart poeder
Merknaam: LS-Herb
Testmethode: HPLC / UV

 • Beschrijving
 • Verpakking
 • Natuurlijk vetarm cacaopoeder

  XI 'AN LESEN BIOTECHNOLOGY CO., LTD.   is gespecialiseerd in de tien jaar van plantenextracten en exporthandel, om klanten te voorzien van hoge kwaliteit, biologische, natuurlijke, goede prijs van verschillende plantenextracten, groenten en fruit poeder, evenals cosmetica, chemische grondstoffen.

  Cacaopoeder wordt nu verbouwd in Brazilië, Costa Rica, Guayaquil, Ecuador, Venezuela, Peru, Guatemala en de meeste andere West-Indische eilanden zoals Afrika, Ceylon, Samoa en regio's met soortgelijke Climates.

  Cacao bevat van nature voorkomend y-boterzuur (GABA) dat gunstig is bij het verlagen van de verhoogde bloeddruk, het helpen van de bloedcirculatie en het kalmeren van nervositeit. De gezondheidsbevorderende effecten van het cacao-extract worden veroorzaakt door de synergismen van theobromine en polyfenolen. Bovendien wordt aangenomen dat het relaxatie-effect van een cacao-extract een toewijzing van GABA is. Klinische onderzoekers onthulden dat theobromine vetophopingen remt, terwijl cacaopolyfenolen het vetmetabolisme verhogen.  Prodcut Name: Cocoa Powder

  Specificatie: poeder
  Uiterlijk: donkerbruin tot zwart poeder
  Maaswijdte: 80 Mesh
  Gebruikt onderdeel: Seed
  Rang: Voedsel en farmaceutisch
  Merknaam: LS-Herb
  Testmethode: HPLC / UV

  Cocoa Powder.jpg

  Functies van cacaopoeder:

  1. Cardiovasculaire gezondheid - Er is aangetoond dat de mineralen en vitamines in cacao helpen bij een verscheidenheid aan cardiovasculaire problemen, zoals het verlagen van hoge cholesterolwaarden, het in balans houden van de bloeddruk en het omkeren van hartziekten.

  2. Digestie - Cacao stimuleert de productie van spijsverteringsenzymen door het lichaam, terwijl de hoeveelheid vezels die bij elke portie wordt geleverd de spijsvertering ondersteunt.

  3. Neutralisatie van vrije radicalen - Vrije radicalen zijn op veel plaatsen te vinden (blootstelling aan de zon, sigarettenrook, vervuiling). Het hoge gehalte aan antioxidanten die door rauwe chocolade worden geleverd, kan deze uiterst schadelijke agentia neutraliseren.

  4. Mentaal welzijn - Een van de vetten in chocolade wordt anandamide genoemd en is vernoemd naar het Sanskrietwoord voor 'gelukzaligheid'. Het activeert een receptor die de productie van dopamine verhoogt. Door chocolade te eten, komen ook endorfines vrij in de hersenen, wat de niveaus van pijn en stress verlaagt.

  5. Gewichtsverlies - Het is moeilijk te geloven dat chocolade je echt kan helpen om af te vallen. Als de cacao niet is geïnfuseerd met suiker, melk en zetmeel, kan het gewichtsverlies bevorderd worden (of zijn bijproducten zoals nibs of poeder). Vetarme cacaoproducten kunnen zelfs een negatieve caloriewaarde hebben.

  Toepassingen van cacaopoeder:

  1. In voedselgebied, wordt het hoofdzakelijk gebruikt voor dranken, de productie van chocolade, snoep, gebak, roomijs;

  2. Op het gebied van gezondheidsproducten wordt het gebruikt om gewicht te verliezen. En het is populair bij vrouwen;

  3. Op farmaceutisch gebied kan het worden gebruikt als hoestmiddel.

 • Onder 5KG

  Aluminiumfolie zak binnen, karton buiten

  Boven 6 ~ 25KG

  Binnenzijde dubbel afgedichte PP-zakken, buiten viltrommel

  Drum Volume

  25 kg drum: 37 cm * 37 cm * 51 cm

  10 KG Drum: 30 cm * 30 cm * 40 cm

  Volume van het karton

  Karton van 1 kg: 200 mm * 200 mm * 260 mm

  5kg karton: 250 mm * 330 mm * 270 mm

  Opmerking

  We kunnen pakken als uw eisen, en OEM & ODM welkom.

Hot Tags: Cacaopoeder, China fabrieksleverancier, hoge kwaliteit, hoge zuiverheid, beste verkopen, uitstekende prijs, natuurlijk cacaopoeder, alkalisch cacaopoeder, zwart cacaopoeder, beste cacaopoeder, rauw cacaopoeder
Verwante producten

Onderzoek