100% natuurlijke Shiitake-paddenstoelenextract Polysaccharide

Prodcut-naam: Shiitake-extract
Latijnse naam: Lentinus edodes (Berk.) Sing
Specificatie: Polysaccharide 10% -40%
Uiterlijk: bruin - geel fijn poeder
Merknaam: LS-Herb
Testmethode: HPLC / UV

 • Beschrijving
 • Verpakking
 • 100% natuurlijke Shiitake-paddenstoelenextract Polysaccharide

  XI 'AN LESEN BIOTECHNOLOGY CO., LTD.   is gespecialiseerd in de tien jaar van plantenextracten en exporthandel, om klanten te voorzien van hoge kwaliteit, biologische, natuurlijke, goede prijs van verschillende plantenextracten, groenten en fruit poeder, evenals cosmetica, chemische grondstoffen.

  Shiitake-paddenstoel (Lentinus edodes) in Japan en China is het gebruik van verscheidene duizend jaar geschiedenis geweest. Het is tegelijkertijd een soort beroemd voedsel en medicinale schimmels. Lange tijd geloven mensen allemaal dat paddenstoelen kunnen toenemen energie, en verwijder de darmparasieten om een gewone verkoudheid te genezen. Paddestoelen bevatten vet, koolhydraten, eiwitten, vezels, vitamines en mineralen. Het is echter een belangrijk onderdeel dat lentinan polysaccharide wordt genoemd.   Xianggu-paddestoelpolysaccharide wordt gewonnen uit het mycelium van paddestoel en het verpletteren, dat in polysacchariden en lignine rijk is. Gebruik vóór paddestoelhoofd en stam de groei van mycelium, xianggu paddestoelproducten kunnen worden vervaardigd na het verpletteren kan de besmettelijke hepatitis B verminderen. De paddestoel kan ook de witte bloedcellen stimuleren om interferon te produceren. De show zal de immuniteit in laboratoriumonderzoek helpen verbeteren.


  Prodcut Name: Shiitake Mushroom Extract

  Latijnse naam: Lentinus edodes (Berk.) Sing

  Specificatie: Polysaccharide 10% -40%

  Uiterlijk: bruin geel fijn poeder

  Maaswijdte: 80 Mesh

  Gebruikt onderdeel: fruitlichaam

  Rang: Voedsel en farmaceutisch

  Merknaam: LS-Herb

  Testmethode: UV


  Shiitake Mushroom Extract.jpg

  Functies van Shiitake Mushroom Extract:

  1. Als voedingssupplement wordt shitake-paddenstoel gebruikt in combinatie met andere soorten chemotherapie bij de behandeling van longkanker, melanoom, maagkanker, borstkanker en colorectale kanker.

  2. Het is effectief bij het helpen onderdrukken van kanker en bij het verlengen van de levensduur van kankerpatiënten

  3. Het kan ook de macrofagen en lymfocyten activeren, de vorm versnellen en interleukine en tumornecrosefactor vrijgeven

  4. Bovendien kan het worden gebruikt voor de behandeling van diabetes, het repareren van beschadigde cellen, het verbeteren van de immuniteit en het stimuleren van de vorming van interferon.

  Toepassing van Shiitake Mushroom Extract:

  In alternatieve geneeskunde, AHCC wordt gezegd dat het immuunsysteem te stimuleren en uw verdediging tegen virale infecties, met inbegrip van de griep en verkoudheid te verhogen.

  Veel voorstanders suggereren ook dat AHCC kan helpen beschermen tegen kanker en de bijwerkingen van chemotherapie kan verminderen. Bovendien zou AHCC helpen bij het voorkomen van hartziekten en de behandeling van hepatitis.

 • Onder 5KG

  Aluminiumfolie zak binnen, karton buiten

  Boven 6 ~ 25KG

  Binnenzijde dubbel afgedichte PP-zakken, buiten viltrommel

  Drum Volume

  25 kg drum: 37 cm * 37 cm * 51 cm

  10 KG Drum: 30 cm * 30 cm * 40 cm

  Volume van het karton

  Karton van 1 kg: 200 mm * 200 mm * 260 mm

  5kg karton: 250 mm * 330 mm * 270 mm

  Opmerking

  We kunnen pakken als uw eisen, en OEM & ODM welkom.

Hot Tags: Shiitake Mushroom Extract, China fabrieksleverancier, hoge kwaliteit, hoge zuiverheid, de best verkopende, uitstekende prijs, shiitake paddenstoelenextract, shiitake-extract, lentinan, bèta-glucaan, lentinan (lnt) voor host defense potentiator (hdp)
Verwante producten

Onderzoek