Hoge kwaliteit Rutine NF11

Prodcut-naam: Rutin
Latijnse naam: Sophora Japonic
Specificatie: 95% NF11, DAB10
Uiterlijk: geelachtig groen poeder
Merknaam: LS-Herb
Testmethode: HPLC

 • Beschrijving
 • Verpakking
 • Hoge kwaliteit Rutine NF11

  XI 'AN LESEN BIOTECHNOLOGY CO., LTD is gespecialiseerd in de tien jaar van plantenextracten en exporthandel, om klanten van hoge kwaliteit, biologische, natuurlijke, goede prijs van verschillende plantenextracten, groenten en fruit poeder, evenals cosmetica, chemische grondstoffen.

  Rutine is een plantenpigment (flavonoïde) dat wordt aangetroffen in bepaalde soorten groenten en fruit. Rutine wordt gebruikt om medicijnen te maken. De belangrijkste bronnen van rutine voor medisch gebruik zijn boekweit, Japanse pagodeboom en Eucalyptus macrorhyncha. Andere bronnen van rutine omvatten de bladeren van verschillende soorten eucalyptus, lindeboombloemen, oudere bloemen, meidoornbladeren en bloemen, rue, sint-janskruid, Ginkgo biloba, appels en andere groenten en fruit.

  Sommige mensen geloven dat rutine de bloedvaten kan versterken, dus gebruiken ze het voor spataderen, inwendige bloedingen, aambeien en om beroertes als gevolg van gebroken aderen of slagaders (hemorrhagische beroertes) te voorkomen. Rutine wordt ook gebruikt om een bijwerking van de behandeling van kanker, mucositis genaamd, te voorkomen. Dit is een pijnlijke aandoening die wordt gekenmerkt door zwelling en zweervorming in de mond of binnenwand van het spijsverteringskanaal. In combinatie met de eiwitten trypsine en bromelaïne wordt rutine ook gebruikt voor osteoartritis.


  Prodcut Name: Rutin

  Latijnse naam: Sophora Japonic

  Specificatie: 95% NF11, DAB10

  Uiterlijk: geelachtig groen poeder

  Maaswijdte: 80 Mesh

  Gebruikt onderdeel: Flowers

  Rang: Voedsel en farmaceutisch

  Merknaam: LS-Herb

  Testmethode: HPLC


  Rutin.jpg


  Rutin's Analyseblad:

  Analyse

  Specificatie

  Resultaat

  analyse

  95% UV

  voldoet

  Voorkomen

  Fijn poeder

  voldoet

  Geur

  karakteristiek

  voldoet

  Smaak

  karakteristiek

  voldoet

  Deeltje Szie

  100% tot 80 mesh

  80 mesh

  Verlies bij drogen

  ≤5%

  4,21%

  As

  ≤5%

  3,77%

  Zwaar metaal

  ≤20ppm

  voldoet

  Extract oplosmiddel

  Water & Ethanol

  voldoet

  Pb

  ≤1ppm

  voldoet

  Als

  ≤2ppm

  voldoet

  Hg

  Negatief

  voldoet

  Totaal aantal bacteriën

  ≤1000cfu / g

  voldoet

  fungus

  ≤100cfu / g

  voldoet

  salmonella

  Negatief

  voldoet

  E coli

  Negatief

  voldoet

  Conclusie

  Voldoet aan de specificatie

  opslagruimte

  Bewaar in verzegelde containers op een koele en droge plaats. Weg van direct zonlicht, vocht en ongedierte.

  Houdbaarheid

  2 jaar indien correct opgeslagen.


  Functies van Rutin NF11:

  1. Rutine remt de bloedplaatjesaggregatie en verlaagt de capillaire permeabiliteit, waardoor het bloed dunner wordt en de bloedcirculatie verbetert.

  2. Rutine heeft een anti-inflammatoire werking.

  3. Rutine remt de activiteit van aldosereductase. Aldose-reductase is een enzym dat normaal in het oog en elders in het lichaam aanwezig is. Het helpt glucose te veranderen in een suikeralcohol genaamd sorbitol.

  4. Rutine versterkt ook de haarvaten en kan daarom de symptomen van hemofilie verminderen. Het kan ook helpen om een gemeenschappelijk onaangenaam uitziend veneus oedeem van de benen te voorkomen. Rutine, als ferulazuur, kan de cytotoxiciteit van geoxideerd LDL-cholesterol verlagen en het risico op hartaandoeningen verlagen.

  5. Er zijn ook aanwijzingen dat Rutine kan worden gebruikt voor de behandeling van aambeien, varicose en microangiopathie.

  6. Rutine is ook een antioxidant, samen met quercetine, acacetine, morin, hispiduline, hesperidine en naringine; het bleek de sterkste te zijn.

  7. Hydroxyethylrutosiden, synthetische hydroxyethylacetyleringen van rutine, worden gebruikt bij de behandeling van chronische veneuze insufficiëntie.

  Toepassingen van Rutin NF11:

  1 . Toegepast op farmaceutisch gebied, wordt het meestal in tabletten, capsule en korrel gemaakt om de nier te verwarmen, de milt te versterken en de menselijke immuniteit te verbeteren.

  2 . Toegepast op voedselgebied, wordt het hoofdzakelijk gebruikt in soorten drank, alcoholische drank, en voedsel om menselijke immuniteit en anti-veroudert te verbeteren.

   

 • Onder 5KG

  Aluminiumfolie zak binnen, karton buiten

  Boven 6 ~ 25KG

  Binnenzijde dubbel afgedichte PP-zakken, buiten viltrommel

  Drum Volume

  25 kg drum: 37 cm * 37 cm * 51 cm

  10 KG Drum: 30 cm * 30 cm * 40 cm

  Volume van het karton

  Karton van 1 kg: 200 mm * 200 mm * 260 mm

  5kg karton: 250 mm * 330 mm * 270 mm

  Opmerking

  We kunnen pakken als uw eisen, en OEM & ODM welkom.

Hot Tags: Rutin, China fabrieksleverancier, hoge kwaliteit, hoge zuiverheid, de best verkopende, uitstekende prijs, rutineprijs, rutin, rutin nf11, rutine bioflavonoïden, rutoside
Verwante producten

Onderzoek