Pure Wild Yam Root Extract Diosgenin Poeder

Prodcut-naam: Wild Yam-extract
Latijnse naam: Dioscorea opposita Thunb
Specificatie: Diosgenin 6% 16% 20%
Uiterlijk: wit poeder
Merknaam: LS-Herb
Testmethode: TLC / HPLC

 • Beschrijving
 • Verpakking

 • Pure Wild Yam Root Extract Diosgenin Poeder


  Wilde Yam (Dioscorea villosa) is een plant die veel wordt gebruikt als een kruidensupplement voor de behandeling van menstruele krampen, misselijkheid, opvliegers en ochtendmisselijkheid. De wortel en de bol van de plant bevatten vermoedelijk diosgenine, een chemische verbinding die menselijke hormonen nabootst en wordt gebruikt voor het maken van verschillende steroïden, zoals progesteron en dehydroepiandrosteron (DHEA). Maar het consumeren van diosgenine in zijn natuurlijke staat is mogelijk niet effectief, omdat het menselijk lichaam dit niet in progesteron kan veranderen; het proces kan alleen in een laboratorium worden uitgevoerd.

  Traditioneel wordt de plant gebruikt om reumatische aandoeningen, galblaasklachten, ontstekingen, kolieken, aan testosteron gerelateerde onevenwichtigheden bij mannen en een breed scala aan andere aandoeningen te behandelen. Sommige kruidkundigen suggereren ook het gebruik ervan als een natuurlijk anticonceptiemiddel (voor anticonceptie), hoewel er geen wetenschappelijk bewijs is om hetzelfde te onderbouwen.

  Wilde yam groeit in de vorm van een knolachtige wijnstok en heeft meer dan 600 soorten waarvan slechts 12 bekende variëteiten consumeerbaar zijn. Enkele van de meer algemeen gevonden soorten die diosgenine kunnen bevatten zijn Chinese yam, Mexicaanse wilde yam, Amerikaanse yam, Atlantische yam, Chinese wortel, Mexicaanse Yam, Wilde Mexicaanse Yam.  Prodcut-naam: Wild Yam-extract

  Latijnse naam: Dioscorea opposita Thunb

  Specificatie: Diosgenin 6% 16% 20%

  Uiterlijk: wit poeder

  Maaswijdte: 80 Mesh

  Gebruikt onderdeel: Stem

  Rang: Voedsel en farmaceutisch

  Merknaam: LS-Herb

  Testmethode: HPLC


  Wild Yam Extract.jpg


  Functies van Wild Yam Root Extract :

  1. Wilde yam is een van de meer gebruikte tonische kruiden. Omdat het kruid een neutrale energie heeft en daarom niet heet of koud is, komt het ten goede aan iedereen die het neemt. Het helpt bij het opbouwen van een sterke spijsvertering en metabolisme.

  2. Wilde yam wordt ook bevorderd ter verbetering van de longfunctie, ten gunste van het hele lichaam. Het wordt vaak gebruikt in formuleringen die zijn ontworpen om hoest te verlichten als gevolg van verzwakte longen.

  3. Wilde yam heeft zowel essentie opbouwende kracht als een adstringerende werking die het lekken van vloeistoffen verhindert. Het wordt algemeen aanbevolen voor de lekkageproblemen, zoals spermatorrhea, leukorrhea en frequent urineren. Het wordt ook vaak gebruikt door mensen die last hebben van nachtelijk zweten als gevolg van algemene zwakte of chronische consumptieve ziekte.

  Toepassing van Wild Yam Root Extract :

  1. Toegepast op het gebied van voeding is het een nieuwe grondstof geworden die wordt gebruikt in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie .

  2. Toegepast op het gebied van gezondheidsproducten .

  3. Toegepast op farmaceutisch gebied .


 • Onder 5KG

  Aluminiumfolie zak binnen, karton buiten

  Boven 6 ~ 25KG

  Binnenzijde dubbel afgedichte PP-zakken, buiten viltrommel

  Drum Volume

  25 kg drum: 37 cm * 37 cm * 51 cm

  10 KG Drum: 30 cm * 30 cm * 40 cm

  Volume van het karton

  Karton van 1 kg: 200 mm * 200 mm * 260 mm

  5kg karton: 250 mm * 330 mm * 270 mm

  Opmerking

  We kunnen pakken als uw eisen, en OEM & ODM welkom.

Verwante producten

Onderzoek